<p>Sinds <strong>1982</strong> actief met het leveren en plaatsen van <strong>airconditioning</strong> voor zowel <strong>particulieren</strong> als <strong>bedrijven.</strong></p>

Sinds 1982 actief met het leveren en plaatsen van airconditioning voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij zijn een STEK en F-gassen BRL100 gecertificeerd bedrijf dat opereert in de regio Zuid/West en Midden-Brabant en beschikt over een eigen service- en installatiedienst. Wij leveren vooral de A-merken zoals airconditionings van Mitsubishi, Panasonic en Fujitsu.

 

 Airconditioning

Voor airconditioning bent u bij BIESHEUVEL Airconditioning & Koeltechniek aan het juiste adres. Als geen ander zijn wij in staat ons in uw klimaatprobleem te verdiepen. Bij voorkeur wordt elke situatie gratis ter plaatse bekeken. U krijgt dan ook ADVIES OP MAAT.

Vanzelfsprekend hebben wij onze kennis, ervaring en imago niet zomaar aan een merk willen koppelen. Sinds vele jaren werken wij, ook tot volle tevredenheid van onze klanten, met het programma van:

                                                               

 

Dit zijn 's werelds grootste producenten op dit vlak. Dit zeer uitgebreide pakket van Japanse topkwaliteit wordt door ons vakkundig en geheel volgens de Nederlandse richtlijnen en wetgeving op een zeer concurrerend niveau geinstalleerd.

Bel 0165-556553 voor een vrijblijvende montage-opname en/of offerte of vul het reaktieformulier in.